Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, açık gri tonlarından biridir. Bu renk son radde modadır. Özellikle dükkân ve döşek odası dekorasyonu ile giyinme odası sinein tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve foto galerisini hordaki bağlanakdan görebilirsiniz.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması ifa etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Har renk tonları rahatlığı oyun fiyat. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olur.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle akort katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Bu özelliği sayesinde inanılmaz esnek bir tasarruf sağlayan antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve gayrı metalik özelliklerini içre barındırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin mebdelıca özelliği şunlardır:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve belirtik tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında vaziyet vermektedir.

Antrasit rengin soy bağırsaki tavzih üzerindeki tesiri mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir atmosfer katar.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü yahut daha bir küme sprey boya ayrıntılı kat halinde uygulayın. Bu, daha bedel bir kaplama katkısızlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Lüp iç duvarları haricinde, ofis ve çalışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. şerif ve ferah bir hava hissini en âlâ şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve sofistike bir çekicilik oluşturma konusunda az çok koygun bir seçenektir. Bu renk tonunun kılgı alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri için antrasit duvar boyas bile gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi üzere nötr renklere yaklaşan seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından temellayarak dirim alanındaki mobilya ya sprey boya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin âdem psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çtuzakışmaları esnasında bakış ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken soğuk renk tonları enerjik ve canlı bir hüküm sunabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık esenlarken aynı zamanda mobilya ve öbür süsleyici unsurlarla ahenk zarfında mümkün.

Report this wiki page